Wie is Sweeds?

Sweeds biedt bewust vakanties aan in Zweden, een relatief onbekende vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Wij tonen graag aan dat het juist het vakantieland bij uitstek is! Wij zijn in 2010 gestart met een aantal woningen in Loftahammar en werken sindsdien hard om ons aanbod qua aantallen en qua niveau te laten groeien. Bekijk ons aanbod >

 

Informatie in het Nederlands

Dat u onbekend bent met Zweden als vakantieland hoeft geen belemmering te zijn. Sweeds heeft al het voorwerk voor u gedaan en kan u voor, tijdens en na uw vakantie alle informatie verschaffen over de omgeving van uw woning (en ver daarbuiten). Onze telefonisten spreken Nederlands en ook op de receptie van Sweeds vindt u een Nederlands aanspreekpunt, wel zo handig als u de Zweedse taal nog niet helemaal beheerst!

 

Onze selectie bijzondere huizen

Sweeds verhuurt unieke en karakteristieke vakantiehuizen in Zweden. Wij hebben alle vakantiewoningen zelf bezocht en controleren deze op regelmatige basis tijdens het hele jaar. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn kunt u 24 uur per dag bij een Sweeds medewerker terecht, die zijn uiterste best zal doen om de problemen tijdig te verhelpen.

 

Activiteiten

Een vakantie is meer dan een mooi huis op een mooie plek. Wij werken samen met de lokale VVV en vertellen u graag wat er te doen is in de omgeving, waar de mooiste wandel-, vaar- en fietsroutes zijn en op welk onbewoond eiland u een (zelf gevangen) vis kunt nuttigen. Tevens kunt u in de receptie van Sweeds terecht voor het huren van boten en fietsen en boot trips.

 

Onze service

Niet alleen regelen wij de reserveringen voor u, maar ook willen wij u tijdens uw verblijf optimaal comfort bieden. Dat betekent onder andere dat wij de woningen zelf inspecteren op reinheid, dat wij zorg kunnen dragen voor het beddengoed en dat u ons altijd kunt aanspreken op eventuele onvolkomenheden. Service zoals het een hotel betaamt. Ook proberen wij uw verblijf te veraangenamen door het bieden van extra's als: fietsverhuur, bootverhuur en dergelijke. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 

Investeren in vakantiehuizen in Zweden

Bent u al overtuigd geraakt van de mogelijkheden van Zweden als vakantieland en heeft u interesse in de investeringsmogelijkheden wat betreft vakantiehuizen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden die er zijn om u door Sweeds bij te laten bij staan. Regelmatig hebben we zelf aanbod, maar we weten ook wat er in de omgeving te koop staat. Uiteraard kunnen we u ook bijstaan na de aankoop, bij het beheer en de mogelijke verhuur van uw eigen vakantiewoning.

Zweden, het land van eindeloze ruimte, duizenden meren, uitgestrekte wouden en een spectaculaire kustlijn. Maar naast de overweldigende natuur is Zweden een land met een indrukwekkende historie en rijke cultuur. Een vakantieland waar vrijheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan en de mogelijkheden onbeperkt zijn. Onze service en vakantiehuizen zijn dit dé ingrediënten voor een geweldige vakantie in Zweden!

Waarom op vakantie in Zweden

De regio waar Sweeds haar pijlen op richt ligt in Zuid Zweden, regio Småland om precies te zijn. En nog preciezer: in en rond de Norra Tjust archipel in de gemeente Västervik direct gelegen aan de Oostzee. De bossen, meren en traditionele boerderijen in combinatie met de circa vijfduizend eilanden, waarvan een groot deel beschermd natuurgebied, bieden een zeer gevarieerd landschap. Bij de vakantievierende Zweden staat dit gebied niet voor niets bekend als één van de meest populaire gebieden.

Waar zit Sweeds