Reis- en verblijfsinformatie

SWEEDS kijkt ernaar uit om u als gast te ontvangen en uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hopen dat u er zin in heeft! Via deze weg willen wij u graag informeren over de reis en uw verblijf.
 


VOORDAT U VERTREKT

 

Voordat u naar Zweden afreist willen wij u nog op de volgende extra diensten attenderen. Als u van één van deze diensten gebruik wilt maken, verzoeken wij u dit voor aankomst per email aan ons kenbaar te maken onder vermelding van uw boekingsnummer.  


Verhuur motorboten
Beleef de schoonheid van de Norra Tjust Archipel vanaf het water. Deze archipel leent zich bij uitstek voor de meest prachtige vaarroutes. Meer aan op een van de vele onbewoonde eilanden of geniet van een verse vislunch op een bewoond eiland. Lees hier meer informatie over onze botenverhuur.

Verhuur fietsen
Ontdek fietsend de wonderschone natuur en de in kleine dorpjes verborgen ambachten van Zweden. U kunt bij ons fietsen huren die we op aanvraag bij het huis leveren. We hebben dames- en herenfietsen en kinderzitjes voor achter op de fiets. Meer informatie over onze fiets(en)verhuur.

Bedlinnen
Alle accommodaties bieden wij standaard aan zonder bedlinnen en handdoeken. U kunt bedlinnen en handdoeken bij ons huren. Meer informatie bijboekartikelen.

 

Keuken startpakket

Alle accommodaties bieden wij standaard aan zonder keuken startpakket. U kunt een keuken startpakket bij ons huren. Meer informatie bijboekartikelen.

Kinderbed/-stoel
Mocht u gebruik willen maken van een kinderbed of -stoel, dan kunt u deze bij ons huren. Meer informatie bijboekartikelen. 

De vakantiechecklist
En dan is het zover: de dag van vertrek! De auto op een zo handig mogelijke manier inpakken zodat je nog net door de achteruitkijkspiegel kan kijken. Maar is alles wel mee? Zijn we niets vergeten? Om u een handje te helpen vindt u op onze website de vakantiechecklist voor Zweden. Hierop staan spullen die u niet mag vergeten.

 


BIJ AANKOMST

 

Inchecken
U kunt tussen 14.00 uur en 17.00 uur bij de receptie in te checken. U ontvangt dan van ons de sleutel en de route naar uw vakantiehuis. Vanaf uiterlijk 16.00 uur kunt u in uw vakantiehuis terecht. Mocht u na 17.00 uur aankomen, of komt u aan op een andere dag buiten de openingstijden (zie hier), neem dan graag tijdig contact met ons op via telefoonnummer +46(0)493 61001 of info@sweeds.com.

 

Route en adres
Het adres van de SWEEDS receptie is Bjursundsvägen 62, 59470 Loftahammar (Kalmar Län). De SWEEDS receptie is centraal gelegen in het dorp, naast de kerk. Eenmaal bij de receptie leggen wij u uit hoe u bij uw vakantiehuis komt.

 

 

TIJDENS UW VERBLIJF

 

Vragen
Tijdens het hoogseizoen kunt u dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur (zondag 10 - 15) bij de SWEEDS receptie terecht met al uw vragen. In geval van nood zijn we buiten de openingstijden bereikbaar via +46(0)76 804 8386.

 

BIJ VERTREK

 

De eindschoonmaak
SWEEDS verzorgt de schoonmaak na uw vertrek. U dient de accommodatie uiteraard wel netjes achter te laten. Richtlijnen hiervoor vindt u in de informatiemap in uw verblijf. Na vertrek wordt door ons beoordeeld of de accommodatie netjes is achtergelaten. Is dit niet het geval dan zullen wij direct contact met u opnemen en eventuele extra kosten zullen dan in rekening worden gebracht.

Uitchecken
De accommodatie dient op de dag van vertrek om uiterlijk 10.00 uur te worden verlaten. U kunt tussen 9:00 en 10:00 uur uitchecken bij de receptie, vergeet aub niet de sleutel in te leveren. Wilt u eerder vertrekken dan 9:00 uur, dan kunt u dit melden bij de receptie en de sleutel in de brievenbus deponeren.

 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij wensen u veel voorpret en alvast een goede reis. Tot in Zweden!

Reis- en verblijfsinformatie