Algemene huur- en annuleringsvoorwaarden

Wanneer u bij ons een reservering maakt, gelden onze algemene huurvoorwaarden voor gasten. Klik op onderstaande link om de voorwaarden te bekijken.

 

PDF DocumentGeneral conditions for customers.pdf

 

 

Verzekering Schade aan Logiesverblijven


Mocht u per ongeluk iets beschadigen in uw vakantieverblijf, dan biedt de dekking Schade Logiesverblijven uitkomst. De dekking omvat schade aan het gebouw, de inventaris, de speeltoestellen en het zwembad in de tuin, die voor privé gebruik bij de accommodatie hoort. De dekking bedraagt maximaal € 2.500 en de premie bedraagt slechts 1,5% van de huursom (+21% assurantiebelasting). Dergelijke schades vallen in de regel niet onder Nederlandse aansprakelijkheidsverzekeringen.

 

PDF Document Algemene Voorwaarden Schade Logiesverblijven.pdf

PDF Document Schade aangifteformulier Schade logiesverblijven.pdf

 

 

De all risk annuleringsverzekering


Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze all risk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

 

PDF Document Kortlopende All-in Annulering.pdf

 

Algemene huur- en annuleringsvoorwaarden