Varen in Zweden

Voor de avontuurlijke vakantieganger is er misschien wel niets leukers te bedenken: op eigen houtje de Tjust Archipel verkennen per motorboot. Wij geven graag op de kaart aan waar u de gelegenheid heeft om aan het water te lunchen met verse vis of waar u met het hele gezin op een onbewoond eiland kunt genieten van de ongekende schoonheid en rust die het eilandenrijk te bieden heeft.

Bootverhuur Loftahammar

Wij verhuren open aluminium motorboten (Quintrex 390) van 4 x 1,8m (max. 5 personen) met 15 pk motoren. Al onze boten zijn uitgerust met GPS (en de meeste ook met FishFinder). Zie bijboekartikelen voor de prijzen. 


Als u een boot wilt huren dan raden u aan om, vooral in het vis- en hoogseizoen, ruim van te voren een boot te reserveren in verband met een grote vraag naar deze boten. Geeft u dus aan bij de boeking van het vakantiehuis dat u graag een boot wil huren. U huurt de boot vanaf 9:00 op de dag na aankomst (als u bijvoorbeeld op vrijdag aankomt, heeft u de boot van zaterdagmorgen tot donderdagavond). Als u een boot wilt huren voor een andere of langere periode, kan dit in overleg.

U kunt tijdens uw vakantie ook een boot huren voor een dag (9:00 - 18:00), een halve dag (9:00 -  13:00 of 14:00 - 18:00) of een aantal dagen. Het is niet mogelijk om dit van te voren te reserveren, maar geeft u dit bij aankomst - of eventueel later - aan.

 

Reserveer nu uw boot!

*
Vul hieronder in hoeveel boten u wilt huren en voor hoeveel dagen.
Heeft u verder nog vragen of opmerkingen?
Vul hier niets in a.u.b.
"Per boot de mooie Tjust Archipel ontdekken"