Bootverhuur Loftahammar

Voor de avontuurlijke vakantieganger is er misschien wel niets leukers te bedenken: op eigen houtje de Tjust Archipel verkennen per motorboot. Wij geven graag op de kaart aan waar u de gelegenheid heeft om aan het water te lunchen met verse vis of waar u met het hele gezin op een onbewoond eiland kunt genieten van de ongekende schoonheid en rust die het eilandenrijk te bieden heeft.

 

Wij verhuren open aluminium motorboten (Smartliner 150 & Quintrex 390) van 4 x 1,8m (max. 5 personen) met 15 pk motoren. Tevens verhuren wij een 50 pk motorboot (Smarliner 500Bass), voor max 7 personen. Al onze boten zijn uitgerust met GPS (en de meeste ook met FishFinder). 

 

De boten bevinden zich in de haven van Loftahammar en kunnen vanaf daar worden gebruikt. De verhuur start om 8.30 uur in onze receptie (waar de betaling wordt gedaan en instructies worden gegeven) en eindigt om 18.00 uur in de haven van Loftahammar (waar de boot gecontroleerd wordt). Andere tijden op aanvraag. Aangezien de receptie pas om 10.00 uur open gaat, dient u de boot minimaal een werkdag van tevoren te reserveren.

 

Verblijft u in een huis met eigen bootplek, kunt u de boot zelf naar uw huis varen en aanleggen om vandaaruit de archipel te verkennen. Het is ook mogelijk om de boot bij uw huis te laten leveren. Dan vindt de check in en check uit daar plaats. Vooraf boeken is vereist.

 

  15 PK (4 personen) 20 PK (5 personen) 50 PK (7 personen)
1 dag € 145 € 165 € 185
extra dag € 80 € 90 € 135
Borg 2500 SEK 2500 SEK 2500 SEK
       

 

 

De huur is inclusief GPS / fishfinder en reddingsvesten. De benzine is niet inbegrepen. 

 

Een borgsom van 2.500 SEK dient bij het inchecken te worden betaald, die je bij het uitchecken terugkrijgt als de boot in goede staat verkeert. De borg dekt de meest voorkomende schade (aan de propeller), maar houd er rekening mee dat je aansprakelijk bent voor totale schade. We bieden een aanvullende verzekering aan die grote schade aan de boot en de motor dekt, en kost 218 SEK/dag voor 15PK, 248 SEK/dag voor 20PK en 278 SEK/dag voor 50PK boot. Met deze verzekering is je maximale aansprakelijkheid 5.000 SEK in geval van schade. Je kunt ervoor kiezen om de verzekering bij het inchecken af te sluiten. 

 

Als u tijdens het vis- en hoogseizoen een boot wilt huren, raden wij u ten zeerste aan om deze enkele weken van tevoren te reserveren, gezien de grote vraag naar deze boten.

 

 

     

15PK Boat 50PK Boat

 

 

"Per boot de mooie Tjust Archipel ontdekken"