Bootverhuur Loftahammar

Voor de avontuurlijke vakantieganger is er misschien wel niets leukers te bedenken: op eigen houtje de Tjust Archipel verkennen per motorboot. Wij geven graag op de kaart aan waar u de gelegenheid heeft om aan het water te lunchen met verse vis of waar u met het hele gezin op een onbewoond eiland kunt genieten van de ongekende schoonheid en rust die het eilandenrijk te bieden heeft.

 

Wij verhuren open aluminium motorboten (Smartliner 150 & Quintrex 390) van 4 x 1,8m (max. 5 personen) met 15 pk motoren. Tevens verhuren wij een 50 pk motorboot (Smarliner 500Bass), voor max 7 personen. Al onze boten zijn uitgerust met GPS (en de meeste ook met FishFinder). 

 

De boten bevinden zich in de haven van Loftahammar en kunnen vanaf daar worden gebruikt. De verhuur start om 8.30 uur in onze receptie (waar de betaling wordt gedaan en instructies worden gegeven) en eindigt om 18.00 uur in de haven van Loftahammar (waar de boot gecontroleerd wordt). Andere tijden op aanvraag. Aangezien de receptie pas om 10.00 uur open gaat, dient u de boot minimaal een werkdag van tevoren te reserveren.

 

Verblijft u in een huis met eigen bootplek, kunt u de boot zelf naar uw huis varen en aanleggen om vandaaruit de archipel te verkennen. Het is ook mogelijk om de boot bij uw huis te laten leveren. Dan vindt de check in en check uit daar plaats. Vooraf boeken is vereist.

 

  15 PK (4 personen) 20 PK (5 personen) 50 PK (7 personen)
1 dag € 145 € 165 € 185
extra dag € 80 € 90 € 135
Borg 2500 SEK 2500 SEK 2500 SEK
       

 

 

De huur is inclusief GPS / fishfinder en reddingsvesten. De benzine is niet inbegrepen. Bij aankomst wordt een borg van 2500 SEK betaald, deze krijg je terug bij het uitchecken als de boot in orde is. 

 

Als u tijdens het vis- en hoogseizoen een boot wilt huren, raden wij u ten zeerste aan om deze enkele weken van tevoren te reserveren, gezien de grote vraag naar deze boten.

 

 

     

15PK Boat 50PK Boat

 

 

"Vrijheid op het water"